Γιώργος Μιχαηλίδης

Γιώργος Μιχαηλίδης

Brief info

Γεννημένος στην Κοζάνη ,ξεκίνησε το τέννις στην ηλικία των 8 χρόνων και έπαιζε αγωνιστικά για 10 χρόνια με συμμετοχές σε πανελλαδικά και τοπικά πρωταθλήματα. Το 2000 πέρασε στην γυμναστική ακαδημία Θεσσαλονίκης όπου και φοίτησε ενώ παράλληλα την ίδια χρονιά ξεκίνησε να δουλεύει ως προπονητής στην ακαδημία του αθλητικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (all star sports club). Το 2003 ανέλαβε τη διοίκηση του χώρου ο οποίος για τα επόμενα τρία χρόνια λειτουργούσε στα όρια της πληρότητας χειμώνα καλοκαίρι. Το 2006 ξεκίνησε να κάνει προπονήσεις στο Τέννις Κλαμπ Κοζάνης παράλληλα με το all star στη Θεσσαλονίκη για να μετακομίσει μόνιμα στην Κοζάνη το 2007 και να αναλάβει την ακαδημία στην οποία βρίσκεται μέχρι σήμερα.
Έχει διατελέσει επιδιαιτητής και διευθυντής αγώνων σε πολλά τουρνουά μεταξύ των οποίων δύο πανελλήνια στην Κοζάνη και ένα τουρνουά προετοιμασίας για την Ολυμπιάδα στην Θεσσαλονίκη.
Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.
Από το 2014 έγινε υπεύθυνος της ακαδημίας στην οποία προστέθηκε η Κατερίνα Βόσιου ως προπονήτρια και η Τσίτσαρη Λόλα ως γυμνάστρια.